Om bloggen

Det här med kennel, hundägande och hundklubbar är stort för många. Det kan vara svårt att hålla reda på allt man behöver kunna. Som nybliven hundägare kan det vara tillräckligt med att bara skaffa en försäkring till hunden för att man ska känna sig utmattad. Vi har stor erfarenhet av alla de här sakerna och därför har vi startat den här bloggen för att du ska kunna få lite extra hjälp.

Att driva en kennel

Om du ska starta en kennel kan du behöva lite hjälp att komma igång. Texterna på vår blogg kan hjälpa dig med det mesta du behöver veta om kennelns uppstart och drift.

Hundägande

Vi har ägt hundar i flera år och därför har vi också lärt oss en hel del om olika hundraser, hundarnas skötsel och annat du som nybliven hundägare behöver läsa på om. Även du som har haft hund under flera års tid kan ha stor nytta av våra kunskaper som vi delar med oss av.

Hundklubbar

Vi har också stor erfarenhet av det här med hundklubbar. Genom flera års medlemskap i såväl brukshundsklubbar som kennelklubbar har vi fått koll på det mesta som hundägare och uppfödare behöver veta. Visste du till exempel att medlemmar i klubbarna ofta får billigare avgifter när det gäller starter i olika tävlingar? Många gånger kan man också få delta helt gratis i olika föreläsningar och kurser som anordnas. Om man vill gå på en agilitykurs eller valpkurs är det i regel också ett krav att man är medlem i klubben. Är man inte det gäller nämligen inga försäkringar.