Välkommen!

Varmt välkommen in till vår blogg!

Oavsett om du har en eller flera hundar, om du vill skaffa hund eller om du driver en kennel är du varmt välkommen hit. Här på sajten kan du läsa mer om allt du behöver veta om att äga hund, och om att driva en kennel.

Hundklubbar

I Sverige finns det en hel del olika hundklubbar att bli medlem i. Här på sajten kan du läsa mer om de fördelar ett medlemskap i en hundklubb ger. Du får också veta mer om en hundklubbs skötsel och drift.

Hundägande

Du som är nybliven hundägare har troligen en hel del saker att tänka på. Här på sajten kan du läsa mer om vad du bör tänka på innan du skaffar en hund. Du bör till exempel ha koll på att hunden kräver en hel del skötsel varje dag. Hunden måste rastas, den ska ha foder och dessutom ska den tränas för att må bra. Det här och mycket annat kan du läsa mer om här på vår sajt.

Träning av hundar

När det gäller träning av hundar kan man antingen välja att träna hunden själv eller så kan man anlita en hundtränare. Hundklubbar anordnar också kurser som man kan gå tillsammans med sin hund. Här på sajten får du ett par bra tips om saker som kan vara bra att tänka på när du ska träna din hund.

Hundens popularitet

Här på vår sajt kan du också läsa mer om hundens popularitet i samhället. Det finns till exempel casinon som har hundar i sin logotyp, olika slots som har hundar som tema och mycket annat. Man ska inte heller bortse från att hunden faktiskt sägs vara människans bästa vän och det kanske inte är så konstigt eftersom att det finns hundar som faktiskt har räddat människor ur väldigt farliga situationer.